Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jarek Grudzień KATARZYNA KEDZIERSKA Mily Xyz mateusz Dzej Szymon Poznań/Oslo Wioleta .... Marek Marko Ania Skuza Matti Kart Claudia_30 kingam (9020 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
giovi2 napisał:Jakiś argument?
Wystarczy do Brzygdala napisać zapytanie na >PW< .
Przecież On nie ma usuniętego Konta .
Może i ma jakieś inne , Konta zapasowe .
---
Jednak Nigdy Moim zdaniem , nie założył by konta z awatarem >Pedałopodomnym< osobnikiem !.

taaa
a ogólnie to wystarczy każdego Polacka spytać
czy nadużywasz ciepłej wódki, kradniesz i jesteś dureń?
ciekawe, czy jakiś się przyzna na PW
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:taaa
a ogólnie to wystarczy każdego Polacka spytać
czy nadużywasz ciepłej wódki, kradniesz i jesteś dureń?
ciekawe, czy jakiś się przyzna na PW

Oj Jasta , Jasta ode pysznego ciasta ...!
---
Wy Obaj Nadajecie na tych samych Forumowych Falach i pewnie dlatego , Macie takie ANIMOZJE we własnych Kierunkach .
---
Raz Ty przeginasz ... a raz Brzydal ... !
Niemniej Razem , Tworzycie całkiem dobrany duet Kpiarski , Wyszydzający Nieudolność Rodaków ...
---
I tak Trzymać .
---
Gdybym Napisał do Ciebie Prywatnie z jakimś sensownym zapytaniem , to na pewno byś odpowiedział jak należy .
To dlaczego uważasz iż Brzydal nie zrobił by tego samego ?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:

Jednak Nigdy Moim zdaniem , nie założył by konta z awatarem >Pedałopodomnym< osobnikiem !.

a w pan bżydki z rodziną to co miał?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
jasta102 napisał:
gabriel napisał:

Owszem Miał co miał , jednak TAM była JAWNA i przerysowana nad wyraz ... SATYRA ... !
---
A tu jest zwykły obraz Narcyzowatego Pedałka ...
---
Dlatego wątpię dogłębnie , by w Taki właśnie sposób , poniżał się Brzygdal .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
gabriel napisał:
jasta102 napisał:
gabriel napisał:

Owszem Miał co miał , jednak TAM była JAWNA i przerysowana nad wyraz ... SATYRA ... !
---
---

A ty gabryć czy tam grzes333 to nie powinieneś wyliczeń schodów i rysunku robić???

Jeśli bym do grzesia333 napisał sensowną wiadomość na priva z zapytaniem czy to ty pod innym nikiem to byś się przyznał buraku...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
gabriel napisał:
jasta102 napisał:
gabriel napisał:

---
---

Ty wiesz swoje a my swoje.
Brzydal ma duży dystans do wszystkiego, więc nie sądzę aby miał z tym jakiś problem, to Ty dorabiasz sobie jakieś niestworzone historie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
gabriel napisał:
jasta102 napisał:
gabriel napisał:

---
---

cóż znasz go osobiście
pewnie wytłumaczyliście sobie kilka spraw przy ciepłej wódce
ja z MN to znam jedynie dogłębnie kilka kobiet
no dobre kilka
i jakoś dziwnym trafem nie trafia mi się zainteresowanie pedałkami,
tudzież
kochającymi w sposób niekonwencjonalny
a jemu jakoś to ciągle na myśli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(Kryspina)
Wiking
AgnieszkaMojmira napisał:
Maura napisał:

Raczej bym nie napisała tego postu, ale chyba zbyt dużo obłudy dewocyjnej p. Agnieszko, zbyt dużo?

Tak myślałam, że Twoich obietnic, że zamykasz dyskusję nie można było brać na poważnie...

A co do reszty...
Tak, jestem wiccańską kapłanką i się z tym nie ukrywam Gdyby tak było, to czy wykorzystywałabym na tym forum nick, którym oficjalnie posługuję się gdzie indziej, i poprzez który jestem łatwo znajdywalna?
Co do zarzutu jednak... Moja religia to moja religia, zajęcia jogi to moja praca, i bardzo uważam, żeby jedno nie miało styku z drugim. Nie pytam również w co wierzą osoby, które do mnie przychodzą, bo ani mnie to interesuje ani ma znaczenie dla mnie czy dla nich. O religię nie pytam również dentysty, fryzjera czy fizjoterapeuty i nie podważam ich kwalifikacji tylko dlatego, że są innego wyznania niż ja. Wydawało mi się, że takie podejście jest oczywiste

Rozumiem, że się zawzięłaś i że zaślepiła Cię zawiść, ale nie mam pojęcia kim są osoby wymienione przez Ciebie (oczywiście nie licząc siebie, bo to konto wymieniłaś jako pierwsze). Obrażasz z resztą moją inteligencję Ps. Napisz do administratora niech sprawdzi IP, bo może to nawet ja sama te konta pozakładałam

Ślub był pogański, nie ateistyczny i cieszę się, że nawet Tobie się podobał

Drugi filmik przez Ciebie wklejony jest z warsztatów Reiki i nie ma nic wspólnego z jogą, jeśli więc była tam jakakolwiek modlitwa - choć nie wydaje mi się - to podobnie jak forma mojego ślubu nie ma to dla tego tematu znaczenia Filmiku o zajęciach Somayog jeszcze nie powstał, ale jestem w trakcie jego montowania Tak więc weź głęboki oddech, przejrzyj mojego bloga raz jeszcze, doczytaj i może wtedy nie będziesz mieszać pojęć

Agnieszka Mojmira Antonik

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tp-Y7NqlhEQ#t=20

...to jest modlitwa dziękczynno, poddańczo, błagalna do Diabła - poznaję - ...i to w ćwiczeniach dla kobiet ciężarnych? Zgroza.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok